Natuurlijke designs
Duurzaam hout
Kwalitatief Frans eikenhout

Belgisch parket

Bent u op zoek naar een bedrijf dat Belgisch parket legt? Door de diensten van Parket Van den Branden eender waar in België te gebruiken maakt u de juiste keuze. U kunt niet alleen Belgisch parket bestellen bij ons, maar we leggen het ook voor u. Met onze ervaring en kennis leggen wij een prachtig Belgisch parket dat uw huis nog heel lang siert.

Vragen over onze diensten of producten?

Neem contact op

Kies voor Belgisch parket van hoge kwaliteit te laten plaatsen

Wilt u een Belgisch parket kopen en deze laten leggen door onze vakmannen? Dat kan door onze realisaties te bekijken op vlak van parket over heel België. We hebben ook een showroom in Heist-op-den-Berg waar u al onze opties kunt bezichtigen en bestellen. Uw parket wordt volledig in onze Belgische fabriek geproduceerd en we gebruiken enkel Franse eik. Dat is namelijk het sterkste en meest duurzame hout voor parket. U weet hierdoor dat u een Belgisch parket gaat kopen, maar wij kunnen het ook plaatsen voor u eender waar in België. Onze professionele installateurs plaatsen met deskundigheid onze producten. vraag ons om raad als u er niet zeker van bent welk Belgisch parket u wilt bestellen, en laat het leggen ervan ook aan ons over.

Met de onze raad kiest u het juiste parket voor uw woning

We geven u graag raad voordat u de kleur of het patroon kiest. U heeft heel veel keuze in het patroon van het Belgisch parket en we kunnen verschillende legpatronen toepassen wanneer u het gaat bestellen. Neem nu bijvoorbeeld het visgraatparket of het Hongaarse puntparket. Wanneer u een geolied Belgisch parket gaat bestellen, beschermt u uw parket tegen vlekken. Een donker parket kopen geeft uw woning een smaakvolle toets. Ons Belgisch parket kopen en door ons laten leggen is de juiste keuze voor u. Wilt u na het kopen toch liever zelf uw Belgisch parket plaatsen? Dat is zeker een optie. In dat geval helpen we u bij de opstart van het leggen van uw houten vloer.

Haal de natuur in huis met deze producten

Bekijk ons hele assortiment

Kies voor onze dienstverlening

U weet dat u Belgisch parket van hoge kwaliteit gaat kopen bij ons en dat we het vakkundig gaan plaatsen. Ook qua kleur en patroon helpen we u met raad. Kom uw mogelijkheden zeker bekijken in onze showroom in Heist-op-den-Berg. Daarna is het tijd voor de volgende stap: het bestellen van Belgisch parket en een datum afspreken voor het plaatsen. Stel al uw vragen via het contactformulier of mail naar info@parket-vandenbranden.be. Bel anders naar +32 495 90 74 24 of +32 15 24 63 63.

SLUIT PROMOTIES