Natuurlijke designs
Duurzaam hout
Kwalitatief Frans eikenhout

Houten vloer kopen

Bent u van plan om een houten vloer te kopen? Doe dat dan bij Parket Van den Branden in Heist-op-den-Berg. Bij ons kunt u een houten vloer kopen voor zowel binnen als buiten. Deze zijn van de beste Belgische kwaliteit, gemaakt van eerste keuze eikenhout. Ontdek al de voordelen van het bestellen van een houten vloer bij ons bedrijf.

Vragen over onze diensten of producten?

Neem contact op

Een houten vloer kopen voor uw comfort

Een houten vloer is warm, gezellig en comfortabel om op te lopen. U kunt kiezen uit verschillende patronen en kleuren. Hierdoor past een houten vloer wel in elke ruimte, we raden het daarom aan om te bestellen. Dan komt er nog eens bij dat u een houten vloer voor binnen én buiten kunt kopen. Uw terras wordt nog gezelliger wanneer u er een houten vloer voor gaat bestellen. De planken voor uw houten vloer zijn van Belgische makelij. U koopt dus niet alleen lokaal, maar u kunt ook rekenen op Belgisch vakmanschap. Ons bedrijf biedt naast vakmanschap ook heel goede service, u kunt met al uw vragen altijd bij ons terecht. Bent u van plan om een houten vloer te kopen of een online te bestellen? Bij ons kan beide.

We hebben een houten vloer voor binnen en buiten aan

Heeft u al een terras? Of droomt u daarvan? Dan moet u zeker eens langsgaan bij ons in Heist-op-den-Berg. We bieden een houten vloer aan voor binnen en buiten, wanneer u die bij ons gaat kopen, installeren we op uw vraag ook. We geven advies over de patronen en de techniek die u best gebruikt. Leg voor uw houten vloer binnen bijvoorbeeld het Hongaars puntparket en buiten kunt een simpeler patroon kopen. Onze houten vloeren van Franse eik kunt u in heel lichte en heel donkere kleuren bestellen, het zijn allemaal opties.

Haal de natuur in huis met deze producten

Bekijk ons hele assortiment

Vertrouw op ons advies voor uw houten vloeren

Een houten vloer van eik voor binnen en buiten heeft een hele lange levensduur. We staan voor u klaar als u vragen heeft, of een speciale bestelling wilt plaatsen. Kom uw houten vloer dus bestellen in onze showroom in onze webshop. Bereik ons op het nummer +32 495 90 74 24 of +32 15 24 63 63en u kunt ook mailen naar info@parket-vandenbranden.be.

CLOSE PROMOTIONS